Fri 31.10.2014    18:00

www.org


31 octombrie
Str. Mircea Vulcănescu, nr. 19
Spectacolul a fost creat de: Kata Bodoki-Halmen (artist), Nóra Csoma (producător rezident) şi Farid Fairuz (mentor) în cadrul programului RAP, spaţiul RAP din Fabrica de Pensule, timp de o lună.
Fă cunoștință cu Jessey, 156 cm înălțime, 55-60 kg, caucaziană, păr maro scurt, ochi căprui. O persoană atrăgătoare cu tatuaje și piercinguri, care abia așteaptă să te cunoască. Caracterul ei jucăuș vine din copilăria ei fericită unde deja a avut diferite interacțiuni sexuale. Jessey o să-ți satisfacă toate nevoile, dorințele și visele indiferent dacă ești bărbat sau femeie.
O să-ți dăruiască un show despre/pentru tine. Un performance site-specific. Un performance web-site specific. O speci-ficțiune. O acțiune conform spațiului. Un loc unde dorințele tale cele mai adânci devin palpabile.
Kata Bodoki-Halmen (artist)
Kata Bodoki-Halmen s-a născut în anul calului, cam acum 20 de ani. Plus-minus. Şi-a petrecut copilăria într-un oraș micuț, unde a terminat niște școli. În Cluj a studiat filosofie și teatrologie. N-a terminat nici una. Acum cochetează cu diferite arte performative.

La acest spectacol este un număr de 17 de locuri, vă recomandăm să le rezervaţi din timp la adresa rezervari@cndb.ro

Nóra Csoma (producător rezident)
Nóra Csoma s-a născut în luna taurului, acum 24 de ani. A terminat Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, iar acum învață tot acolo la masterat. Nóra a început să se ocupe de teatru la sfârșitul anului 2013 și este pe drumul de a deveni manager cultural.


Farid Fairuz (mentor)
În 2010 artistul Mihai Mihalcea a luat cu asalt scena culturală cu un proiect de ficționalizare a propriei biografii, devenind Farid Fairuz și lansând în spațiul public o serie de întrebări și reflecții cu privire la producția culturală, capitalism, sexualitate și religie.
Până să se reinventeze în Farid Fairuz artistul Mihai Mihalcea a fost unul dintre cei mai activi din domeniul coregrafiei contemporane din România de după 1989. A avut un rol esențial în multe dintre inițiativele care au condus la recunoașterea internațională a dansului contemporan românesc și la înființarea unor structure și instituții devenite repere ale acestui domeniu. Între 2006-2013 a fost director al Centrului Național al Dansului din București. A dansat şi a creat spectacole şi lucrări coregrafice prezentate în: Franţa, Germania, Italia, Ungaria, Austria, S.U.A., Bulgaria, Ucraina, Portugalia, Polonia, Olanda, Belgia, Elveţia şi Slovenia. În 2013-2014 a fost bursier al Academiei de Arte din Berlin.
RAP – rezidențe, ateliere, public este un program cultural derulat de Centrul Național al Dansului București în parteneriat cu Asociația Colectiv A, finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.