Sat 25.05.2019    19:30    map

Reedans #1 // Body de Peter Grudov // intrare liberă

REEDANS a luat startul cu Peter Grudov din Bulgaria. Absolvent al Dance Port Derida, Peter este primul dintre cei patru rezidenți din cadrul rezidențelelor est-europene de dans, organizate de Centrul Național al Dansului București.

Vă invităm la vizionarea unui work in progress a proiectului său de rezidență, la care a lucrat timp de două săptămâni în București, sub îndrumarea coregrafei Mădălina Dan.

Titlu proiect: „Body”

„Corpul se mișcă. Se îndoaie și se sucește. Pulsează. Tremură. Cunoaște plăcere. Cunoaște durere. E perfect și e imperfect. E liber. E o cușcă. Reprimă și se conformează standardelor și așteptărilor. E frumos. E ciudat. E ascuns. E observat. Corpul dorește.
„Body” este o explorare a formei umane și a contextelor care ne schimbă percepția asupra lui.”
(Peter Grudov)

EXTRA INFO:

După ce a lucrat în PR și corporate communications peste zece ani, Peter Grudov și-a schimbat complet cursul carierei. Acum este performer de dans și cântă la pian, scrie și este DJ. A moștenit pasiunea părinților pentru yoga și sport. A locuit pe patru continente diferite și este membru MENSA.


INRAREA ESTE LIBERĂ!

Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.