Fri 02.11.2012    08:00

On holiday (self-performance with latency)

Vizionarea casetelor se va face in prezența tuturor contributorilor, de-a lungul unei singure zile, la finalul perioadei de 3 ani, atunci cind spectacolul se va fi incheiat.

Vor exista citeva sugestii si direcții dramaturgice dar, in principiu, autorii sunt liberi sa-si aleaga orice teme sau modalitati de a performa in fata camerei de filmat. Cei care se inscriu sint astfel avertizati, de la inceput, de contextul performativ in care vor fi expuse materialele lor dar si de complicitatea cu ceilalti autori.

Pe perioada celor trei ani dintre producerea spectacolului si vizionarea acestuia, toate inregistrarile vor fi inchise in cutii postale aflate pe unul din peretii Centrului National al Dansului din Bucuresti. Fiecare cutie va purta numele autorului, respectiv al viitorului spectator, singurul care va detine cheia de la cutia postala in care se va afla propriul spectacol inregistrat. »

Dupa trei ani, in octombrie 2012, Ion Dumitrescu scrie:
« Salutari tuturor celor care si-au lasat o amprenta video acum 3 ani intr-o cutie postala la CNDB, pe cand aceasta institutie locuia in Teatrul National din Bucuresti.

Spectacolul "On Holiday" se apropie de sfarsit, cei trei ani de asteptare s-au savarsit si astfel urmeaza a treia etapa, care incheie aceasta reprezentatie descompusa. »

Participantii la proiect se vor intalni vineri, 2 noiembrie, in spatiul Dianei 4, pentru viziona casetele.