Fri 15.11.2013    06:30

NU ŞTIU

Un spectacol despre 4 fete care încearcă să supravieţuiască. Lor şi celorlalți, lumii imaginare din capul lor şi realității sociale în care s-au trezit că locuiesc.
Andreea Belu


“… Nu ştiu, aşa se numeşte spectacolul de Master II Artă Coregrafică al Andreei Belu. Din câte nu ştiu eu, coregrafia nu este dans, este mai mult atitudine în dans. Elementele coregrafice nu şi-au propus să uimească prin cine ştie ce grade de complexitate sau dificultate, dar au pus de mai multe ori punctul pe i, convergând într-o direcţie clar trasată: singurătate, neliniştea care te cuprinde în singurătate, singurătatea care te obligă să te priveşti în oglindă, îţi impune reflecţia, singurătatea care îţi relevă agresivitatea, singurătatea care te confruntă cu propriul demon. Singurătatea te învaţă să supravieţuieşti (nota bene: supra-vieţuieşti).”
FLUTURII SUNT ORBI, DAR LIBERI – NU ŞTIU
Extras din articolul semnat de Ruxandra Vera Stefan, pentru LiterNet.ro

Andreea Belu a absolvit Facultatea de Teatru, secţia Coregrafie (U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale, Bucureşti) şi programul de master în coregrafie, în cadrul aceleiaşi instituţii. Predă cursuri de dans contemporan, Contact Improvisation, Pilates, Yoga de peste 7 ani. De-a lungul timpului, a colaborat ca interpret, coregraf, profesor, cursant cu Centrul Național al Dansului, Asociația 4`Culture, Fabrica de Pensule, The Workshop Foundation (Ungaria), North Karelia College (Finlanda). A colaborat, de asemenea, cu Teatrele Odeon şi Nottara, unde a semnat mişcarea scenică pentru piese de teatru şi a lucrat ca interpeta. În prezent, este implicată şi în reţeaua internaţională Roots&Routes, unde creează şi dezvoltă proiecte artistice împotriva discriminării sociale. Mișcarea, dansul și teatrul sunt, pentru ea, o cale directă şi sinceră de a ajunge la oameni.
 

Biletele se pun în vânzare cu o oră înainte de începerea spectacolelor.
Prețul unui bilet este de 20 lei.
Rezervări se fac folosind formularul de mai jos sau la adresa rezervari@cndb.ro.