Fri 13.03.2015    18:30

LIKE CNDB #1// OUT OF ORDER

OUT OF ORDER

“out of order” a avut premiera de apartament pe 26 octombrie 2013 la lorgean theatre, apoi a fost prezentat la studioul ZonaD. Pe scenă a fost prezentat prima oară la Centrul Național al Dansului București, în cadrul showcase-ului organizat în primăvara lui 2014. Toamna trecută “out of order” a fost invitat la festivalul Temps d'Images Cluj și apoi a fost prezentat din nou la Centrul Național al Dansului București.

“În ultima vreme mă mișc mult, lucrez cu epuizarea fizică și consecințele acesteia, cu energia acumulată și transmisă de un corp în mișcare, energia ca mod de comunicare cu mine, cu spațiul, cu publicul. Microfonul? E și el acolo.”
Mihaela Dancs

„Ca mulți alți adolescenți, mi-am dorit să devin star rock. A trebuit să găsesc tot felul de substitute pentru ca această dorință să se împlinească. Ce se petrece în timpul lui ‚out of order’ m-a readus la starea aceea din adolescență, în care nu existau medieri între a visa și a vrea.”
Jean-Lorin Sterian

Mihaela Dancs dansează în București, Londra, Timișoara, Veneția, Praga, New York, Cluj, Cork, Viena, Stockholm, Tokyo, etc. În 2010 și 2012 primește bursa danceWeb (ImpulsTanz Vienna). Împreună cu Mădălina Dan inițiază Școala de Vară Azuga. Recent colaborează cu Doris Uhlich pentru “more than naked”, cu Zan Yamashita și Cosmin Manolescu pentru Eastern Connection. În 2014 primește Premiul de excelență al Centrului Național al Dansului București.

“out of order” had its apartment premiere on the 26th of October 2013 at lorgean theatre, then it was presented at the dance studio ZonaD. Its stage premiere was at CNDB in the 2014 spring showcase. Last autumn the show was invited at the Temps D'Images festival in Cluj and then again presented at CNDB.

« Lately I move a lot, I work with physical exhaustion and its consequences, with the energy accumulated and transmitted by a body in motion, energy as a way to communicate with myself, with the space, with the audience. The microphone? It's there. » Mihaela Dancs