Fri 23.11.2012    07:00

i.c. [progressive work]

"Everything is so sad. Everything was said before."
[I.C. – capitolul 11]

[Incubus Cryptmaw
Identity Card
Immaculate Chastity
Immature Condition
Immortality Collapse
Indifference Curve
Infected Cake
Inferior Colliculus
Infinite Challenge
Innocent Constellation
Integrated Circuit
InterContinental
Invested Corazón]


In urma unor evenimente misterioase intamplate acum circa 269 de ani, I.C. a ramas inchis in corpul sau de tanar gentilom.
Din cauza singuratatii, a decis sa paseasca in industria entertainmentului nu doar pentru a face rost mai usor de hrana, dar si pentru a se simti din nou uman. A strabatut lumea cu diferite circuri ambulante, a facut cateva filme (dintre care unul mut) si mai tarziu un pic de televiziune, iar apoi a colaborat cu lumea modei.
Dupa o absenta de aproximativ 50 de ani, I.C. revine in Romania, tara sa natala, cu noua sa formula de expunere scenica: performance-ul. E posibil ca acest tip efemer de spectacol sa fie o experienta unica pentru muritori, asa ca nu va fie teama sa-l intalniti pe Incubus Cryptmaw (pe numele sau intreg) pentru ca lui nu ii este.

i.c. [progressive work] a fost prezentat, ca work in progress, in anul 2010, la Judson Church, New York, in cadrul proiectului Moving Dialogue. A avut premiera in 2011, la Centrul National al Dansului din Bucuresti. In luna februarie 2012 Paul Dunca si-a prezentat spectacolul in incita fostului sediu al Bibliotecii Nationale din Bucuresti si la Stockholm, in cadrul Targului de arta SUPERMARKET.

„Nascut in Transilvania, coregraful roman foloseste un simbol insangerat al natiunii sale pentru a expune inumanitatea relatiilor umane.”
Jessica Ritzen pentru DN, Suedia
(http://www.dn.se/kultur-noje/konst-form/supermarket-versus-market)

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=YbjdOl69ab8&feature=g-upl&context=G26ff83dAUAAAAAAAAAA)

PAUL DUNCA locuieste, traieste si munceste in Bucuresti. Dupa ce a absolvit Universitatea Nationala de Teatru si Film « I.L.Caragiale » (sectia Coregrafie) si masterul de Scriere Dramatica in cadrul U.N.A.T.C., a incercat sa nu spuna niciodata ‘NU’. Acesta este si motivul pentru care munca sa are un caracter eclectic : de la chelnerie la propria emisiune pe MTV, de la arta comunitara si gogo la articole in reviste glossy si de la spectacole prezentate la Centrul National al Dansului Bucuresti la scena din Judson Church, New York. Una peste alta, el este fericit atunci cand se poate face util.


Pret bilet/spectacol: 10 lei
Pret bilet/seara: 20 lei
Parte a programului "Draga Spectatorule" initiat de CNDB in parteneriat cu WASP si ArCub

Biletele se pun in vanzare incepand cu ora 18.00 la WASP.
Rezervari se pot face la adresa rezervari@cndb.ro