Thu 20.12.2018    18:00    map

Dansuri Mici. Recitalul Scolii performative.

CNDB prezintă o premieră pentru scena artistică din România: „Dansuri Mici”, primul spectacol autohton de dans contemporan cu interpreți de vârsta școlii primare. „Dansuri Mici" - recitalul Școlii performative pentru copii CNDB, ajunsă la a doua ediție de cursuri - e performat de micuți cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani și coregrafiat de artiștii Raluca Adomnicăi, Catrinel Catană, Smaranda Găbudeanu, Virginia Negru, Momo Sanno, Cosmin Vasile și regizoarea Amalia Olaru.

Punerea în scenă are și o componentă umanitară: spectacolul contribuie la susținerea terapiei pentru copiii care suferă de autism, spectatorii având posibilitatea de a face o donație către Asociația HELP Autism (www.helpautism.ro) pe baza unei chitante de donatie, care va fi inmanata acestora la intrare. 
„Dansurile Mici" vor avea loc joi, 20 decembrie 2018, de la ora 18.00, in Sala „Stere Popescu” din B-dul Mărășești 80-82. Intrarea este gratuită, iar înscrierile pentru participare se pot face, în limita locurilor disponibile; vă puteți rezerva locul completând un scurt formular, URL-ul din secțiunea Bilete/ Tickets, mai jos. 
Reamintim că intrarea la spectacol este gratuită, dar este necesară o rezervare în prealabil. Iar donația este desigur, opțională.

Școala performativă pentru copii CNDB este un program integrat de dans contemporan, practici corporale și educație artistică, o oportunitate unică în domeniul creativ din România care nu se regăsește în acest moment în oferta educațională a școlilor de profil și a instituțiilor publice sau private. 
Acest proiect de lungă durată constă în cursuri și ateliere săptămânale, precum și activități opționale de educație artistică. 
Cursurile și atelierele sunt susținute de coregrafi, artiști vizuali și pedagogi cu o bogată experiență în zona dansului, a artei contemporane și a artelor performative. Programa Scolii Performative CNDB se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani.