Wed 13.02.2019    19:00    map

Un nou atelier de dans Mișcare/Vitalitate cu Mădălina Dan

Februarie aduce inca un atelierul de dans și expresie corporală condus de Mădălina Dan (Miercuri-13 Februarie, 19:00-21:00), adresat amatorilor de dans contemporan.

Atelierul își propune să faciliteze un mediu benefic și pozitiv de exprimare, explorare și experimentare prin intermediul corpului, folosind valențele terapeutice naturale ale dansului și mișcării. Accentul va cădea pe plăcere și vitalitate în miscare, pe stimularea creativității și imaginației cu ajutorul corpului, pe exprimarea emoțiilor, pe dezvoltare și cunoaștere personală si pe comunicare prin miscare.

Despre Mădălina Dan:

Creatoare și facilitatoare, a studiat la Liceul de Coregrafie și la departamentul de coregrafie al Universității Naționale de Teatru și Film „I.L. Caragiale” din București. A fost membră a Companiei de balet Oleg Danovski din 1998 până în 2003. A fost artist invitat la Herberger Institute, School of Dance (Arizona State University) în 2009, iar în 2008 a primit o bursă danceWEB la Viena. A studiat la HZT Berlin în programul de master Solo/Dance/Authorship (2014-2016).
De-a lungul anilor, a fost un membru activ al comunității de dans contemporan din România, la CNDB, predând și dezvoltând programe educaționale și sociale. În 2015 a primit un Premiu CNDB pentru contribuția adusă la dezvoltarea artei contemporane din România.

COST:
50 de lei 

inscrierile se fac pe adresa de email: 
[email protected]

photocredit: Alessio Cavallucci
at Creative Sanatorium @ C32 performingartworkspace, Venice with Mihaela Dancs,