Wed 21.11.2018    17:15    map

Wed 28.11.2018    17:15    map

Wed 05.12.2018    17:15    map

Wed 12.12.2018    17:15    map

Wed 19.12.2018    17:15    map

SINGING BODIES la Școala Performativă, cu Alexandra Bălășoiu & Denis Bolborea (Indie Box)

6-9 ani

 

miercuri, 21 noiembrie, 17:15-18:15

 

 

miercuri, 28 noiembrie, 17:15-18:15

 

miercuri, 5 decembrie, 17:15-18:15

 

miercuri, 12 decembrie, 17:15-18:15

 

 

miercuri, 19 decembrie, 17:15-18:15

 

 

Singing Bodies este un atelier care explorează muzicalitatea corporală așa cum este ea resimțită în interior și caută cele mai diverse metode și mijloace de exprimare în exterior. Ne vom juca cu vocea și corpul, vom învăța și construi ritm-uri susținute vocal, corporal sau prin cele mai inventive mijloace. Prin exerciții inspirate din dans contemporan, beatbox și tehnică vocală ne exersăm abilitatea de a propune acțiune și de a transforma mediul care ne înconjoară. Căutăm relații cât mai organice și diverse între voce, corp și spațiu.

Alexandra Balasoiu a absolvit Universitatea Naționala de arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti, secția Coregrafie in 2014 sub indrumarea prof. Dr. Raluca ianegic. Lucrarea sa de licența, , a obținut Premiul pentru cea mai buna Coregrafie in cadrul Galei absolvenților UNATC si a fost invitata pentru o prezentare deschisa publicului la WAsP - Working Art Space and Production.

De-a lungul timpului, Alexandra a avut acces la o bogata varietate de stiluri si abordari care i-au influențat traseul. Fiind ghidata in cadrul Universitații de Raluca Ianegic si Valentina de Piante, si-a dezvoltat propriul stil care implica multe improvizații, emoții si intrebari. In 2013 a prezentat <1-1> in eXplore dance festival in cadrul Platformei RO, iar in 2015 a fost selectata de 4Culture pentru un Wild Card in cadrul Life Long Burning, fiind integrata in cadrul programului de masterat ex.e.r.ce la CNDC Montpellier pe durata unui workshop intensiv susținut de Deborah Hay si DD Dorvillier.

Ca performer a colaborat cu placere cu Andreea Belu, Alexandra Girbea, Cristina Lilienfeld si Simona Deaconescu, in spectacole care au fost prezentate la Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Istanbul, Linz si New York. Din 2013 face parte din colectivul Tangaj Dance (tangajdance.com). In 2017 lucreaza alaturi de Valentina de Piante la proiectul educational h.e.art, coordoneaza proiectul Earsight dezvoltat alaturi de un grup interdisciplinar de artisti si persoane cu deficiente de vedere si face parte din echipa creativa a spectacolului de circ ”Reveria” (Circul Metropolitan de stat).

Denis Bolborea a studiat diferite stiluri de dans urban (hip-hop, popping, locking) si a castigat de-a lungul anilor multe premii, atat in Romania cat si in Europa. In 2009 a participat la ”Dansez pentru tine”, facand mai apoi parte din echipa. aceasta experiența i-a adus un numar mare de colaborari in televiziune (X-factor, Eurovision) si l-a determinat sa-si imbunatațeasca tehnica de dans. In 2013 a absolvit Universitatea Naționala de arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti, specializandu-se in Arta Coregrafica. La gala de absolvire a obținut Premiul pentru cel mai bun interpret in lucrarea ”Ce a mai ramas”, producție care a castigat ALT – Concurs Național de Coregrafie 2013. In cadrul aceluiasi concurs a prezentat propria sa producție, sound alchemy, in care exploreaza relația dintre muzica, dans si emoție. Ca performer, combina dansul contemporan cu experiența de dansator urban. Este interesat de relația dintre voce si corp pentru ca se dezvolta, in paralel, ca beatboxer/solist vocal. a dezvoltat o abilitate unica de a canta si compune live, si a ajuns printre finalistii de la emisiunea Romanii au talent. Dezvolta proiectul independent DENIS, face parte din grupul vocal a capella Blue Noise si participa ca sound designer in diferite productii. in colaborare cu inginerul de sunet Mara Maracinescu, lanseaza in 2016 proiectul Ear to Bucharest finanțat de ARCUB, in cadrul candidaturii Bucuresti 2021_Orasul in-Vizibil. Prin intervenții in spațiul public, performance-uri si instalații ce se folosesc de sunete inregistrate si emise live din cartiere, cei doi isi propun sa reconecteze bucurestenii cu orasul, folosindu-se de mediul sonor. Din 2014 face parte din colectivul Tangaj Dance (tangajdance.com), unde integreaza cele doua abilitați, colaborand ca performer in productiile “0001 | Fabrica de Vise”, “0002 | Birdville”, ”Counterbody” si ca sound designer in “0002 | Birdville” si ”0003 | Aftertaste”. In 2017 colaboreaza cu Cristina Lilienfeld pentru realizarea spectacolului ”Moving Fields” si face parte din echipa artistica a proiectului interdisciplinar Earsight.

IndieBox este o 'cutie' cu proiecte independente care activeaza in domeniul dansului si performance-ului contemporan (www.indiebox.ro)

Taxă: un modul/5 ședințe - 250 lei