Tue 08.01.2019    19:00    map

Mișcare/Vitalitate- Atelier de dans cu Mădălina Dan

Nu ratați atelierul de dans și expresie corporală condus de Mădălina Dan la inceput de 2019, marti, 8 Ianuarie, 19:00-21:00, adresat amatorilor de dans contemporan.

Atelierul își propune să faciliteze un mediu benefic și pozitiv de exprimare, explorare și experimentare prin intermediul corpului, folosind valențele terapeutice naturale ale dansului și mișcării. Accentul va cădea pe plăcere și vitalitate în miscare, pe experiență, pe stimularea creativității și imaginației cu ajutorul corpului, pe exprimarea emoțiilor, pe dezvoltare și cunoaștere personală.

Despre Mădălina Dan:

Creatoare și facilitatoare, a studiat la Liceul de Coregrafie și la departamentul de coregrafie al Universității Naționale de Teatru și Film „I.L. Caragiale” din București. A fost membră a Companiei de balet Oleg Danovski din 1998 până în 2003. A fost artist invitat la Herberger Institute, School of Dance (Arizona State University) în 2009, iar în 2008 a primit o bursă danceWEB la Viena. A studiat la HZT Berlin în programul de master Solo/Dance/Authorship (2014-2016).
De-a lungul anilor, a fost un membru activ al comunității de dans contemporan din România, la CNDB, predând și dezvoltând programe educaționale și sociale. În 2015 a primit un Premiu CNDB pentru contribuția adusă la dezvoltarea artei contemporane din România.

COST:
50 de lei

inscrierile de fac pe adresa de email: madalinadan1@gmail.com

photocredit: Alessio Cavallucci
at Creative Sanatorium @ C32 performingartworkspace with Mihaela Dancs,