Ce ne (mai) mișcă – Seara de improvizație

Intersecția dintre medii artistice interdisciplinare, integrarea mediilor sonore și virtuale ca extensii ale corpului, tensiunea dintre prezența reală și prezența mediată de imagine, explorarea spațiului imaginar care se crează între alăturarea dintre natural și artificial sunt câteva dintre temele serii de 11 decembrie, între 18.30 și 21 00.

Alături de Mădălina Dan vor performa și interacționa pe tema tensiunii dintre analog și digital, dintre prezența reală și cea mediată de imagine, și a influenței noilor media asupra modurilor de funcționare ale corpului-minte:

Ana Costea

Eduard Gabia

Mihaela Alexandra Dancs

Cristian Fierbințeanu

Marian Cîtu (aka Rufi)

Jean Lorin Sterian

Alina Ușurelu


Accesul se face gratuit.

Evenimentul face parte din programul "Ce ne (mai) mișcă" propus de Mădălina Dan.

BIO

Mădălina Dan, creatoare și facilitatoare, a studiat la Liceul de Coregrafie și la departamentul de coregrafie al Universității Naționale de Teatru și Film „I.L. Caragiale” din București. A fost membră a Companiei de balet Oleg Danovski din 1998 până în 2003. A fost artist invitat la Herberger Institute, School of Dance (Arizona State University) în 2009, iar în 2008 a primit o bursă danceWEB la Viena. A studiat la HZT Berlin în programul de master Solo/Dance/Authorship (2014-2016).

De-a lungul anilor, a fost un membru activ al comunității de dans contemporan din România, la CNDB, predând și dezvoltând programe educaționale și sociale. În 2015 a primit un Premiu CNDB pentru contribuția adusă la dezvoltarea artei contemporane din România.